LUKKE

Handlekurven Din

Retningslinjer for frakt

meerbest samarbeider med store internasjonale fraktselskaper som FedEx, SF Express, DHL, UPS og EMS, og samarbeider med lokale budfirmaer for å levere direkte til døren. Vi er stolte av å kunne tilby en fast fraktpris.

Leveringstiden er ca. 5-14 dager. Vi behandler og oppgir sporingsnummeret innen 24 timer. Leveringstiden bestemmes imidlertid av fraktselskapene og myndighetenes forskrifter.

Du blir belastet når du legger inn bestillingen, og alle betalinger må verifiseres og godkjennes før levering, noe som kan ta flere dager. For å forhindre kredittkortsvindel kan bestillinger med feil faktureringsinformasjon eller som krever ytterligere verifisering, bli forsinket og/eller kansellert.

Leveringsprosess:
Vi begynner å behandle bestillingen din umiddelbart, noe som betyr at vi ikke kan gjøre noen endringer (inkludert adresseendringer) etter at bestillingen er lagt inn. Vi sender kun til adressen som ble oppgitt ved bestilling. Du vil kun bli belastet for produktene som sendes, sammen med gjeldende frakt- og avgiftssatser.

Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-postbekreftelse.

Vi sender kun på hverdager og ikke på lørdager eller helligdager.

I gjennomsnitt tar det 1-2 virkedager å behandle bestillingen din. For enkelte produkter kan det ta lengre tid, spesielt i helgene (opptil 10 dager) eller hvis bestillingen din inneholder populære produkter som har tilgjengelighetsproblemer. Bestillinger sendes så snart tilgjengeligheten av produktene er bekreftet.

For bestillinger med flere produkter kan produktene bli sendt separat og ankomme på ulike tidspunkter på grunn av de ulike produksjonspartnernes beliggenhet.

Levering:
Når bestillingen din er sendt, varierer den estimerte leveringstiden mellom 7 og 21 virkedager, avhengig av land eller region. Spesifikke leveringsdatoer er ikke spesifisert eller garantert.

Som informasjon oppgir vi følgende estimerte leveringstider:

Tyskland: 5-14+ dager

*Vennligst merk: Ovennevnte dager er kun estimert i virkedager. Selv om vi gjør vårt ytterste for å sikre at bestillingen din blir levert i tide, kan meerbest ikke holdes ansvarlig for omstendigheter utenfor vår kontroll, for eksempel nødvendige post- eller tollklareringer, helligdager, dårlig vær, arbeidskonflikter, protester osv. som kan føre til forsinkelser utover våre opprinnelige leveringsestimater.

Toll, skatter og andre avgifter:
For internasjonale forsendelser kan det påløpe importavgifter, skatter og/eller tollavgifter som belastes når forsendelsen når mottakerens land. Disse kostnadene er mottakerens eget ansvar. meerbest har ingen kontroll over disse kostnadene og kan ikke forutsi størrelsen på dem. Hvis en forsendelse avvises og returneres, er du ansvarlig for eventuelle påfølgende importavgifter og returfraktkostnader.

Tollbestemmelsene varierer betydelig fra land til land. Hvis du har spørsmål, anbefaler vi at du kontakter det lokale tollkontoret for ytterligere informasjon.

Mistede/stjålne/skadede pakker:
meerbest er ikke ansvarlig for tapte, stjålne eller skadede pakker. Hvis sporingsinformasjonen din indikerer at pakken din er levert til adressen din, men du ikke har mottatt den, ber vi deg rapportere det og/eller sende inn et krav til ditt respektive fraktselskap.

Merk: Vi er avhengige av tidsstempelinformasjonen fra sporingslenken og transportørens leveringsbekreftelse når vi vurderer skade- eller returkrav, og det er ikke sikkert at vi kan godkjenne kravet ditt hvis det ikke rapporteres.

Ansvarsfraskrivelse for feil adresse:
Det er kjøpers ansvar å sørge for at leveringsadressen som oppgis, er korrekt før du legger inn en bestilling. Vi begynner å behandle bestillingen din umiddelbart, så vi kan ikke gjøre endringer i en bestilling etter at den er lagt inn. Hvis bestillingen allerede er behandlet av vår forsendelsesavdeling, kan vi ikke hente den for å gjøre en adresseendring.

Tilbakemeldinger:
Vi setter stor pris på dine meninger, spørsmål eller bekymringer. Ikke nøl med å sende oss en e-post til service@meerbest.com for å fortelle oss hvordan vi gjør det. Vi tar tilbakemeldingene dine på alvor og prøver alltid å forbedre oss.