LUKKE

Handlekurven Din

Retningslinjer for personvern

Ny personvernerklæring

-----

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker dette nettstedet for å foreta et kjøp.

PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg samler vi inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og hvordan du samhandler med nettstedet. Vi kaller denne automatisk innsamlede informasjonen for "enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

- "Informasjonskapsler" er datafiler som lagres på enheten eller datamaskinen din, og som ofte inneholder en anonym, unik identifikator. Du finner mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem på http://www.allaboutcookies.org.

- "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data som IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslett.

- "Sporingsbilder", "nettvarder" "tags" og "piksler" er elektroniske filer som registrerer informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg, når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, PayPal-brukernavn, e-postadresse og telefonnummer). Vi omtaler denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

Når vi refererer til "personopplysninger" i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

HVORDAN VI BRUKER PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi bruker vanligvis bestillingsinformasjonen vi samler inn til å oppfylle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, tilrettelegging for frakt og levering av fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

- Kommunisere med deg;
- Undersøke bestillingene våre med tanke på potensiell risiko eller svindel, og
- Hvis det er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.

Eksterne produktleverandører og lagerholdere mottar opplysninger om innholdet i bestillingen og kjøperens leveringsadresse: Opplysningene er nødvendige for at de skal kunne organisere forsendelsen.

Flere leverandører samarbeider med butikken, og for hver enkelt bestilling kan det være et helt annet selskap.

For å finne ut hvilken leverandør/lagerholder som har mottatt kjøperens data, kan kjøperen sende en forespørsel via e-post til deg.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å avdekke potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer på og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du (den besøkende) i at tredjeparter kan behandle IP-adressen din for å fastslå hvor du befinner deg med tanke på valutakonvertering. Du godtar også at denne valutaen lagres i en øktinformasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som automatisk fjernes når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal være valgt og konsistent mens du surfer på nettstedet vårt, slik at prisene kan konverteres til din (den besøkendes) lokale valuta.

Tekstmarkedsføring og varsler: Ved å oppgi telefonnummeret ditt i kassen og starte et kjøp, abonnere via abonnementsskjemaet vårt eller registrere deg med et søkeord, samtykker du i at vi kan sende deg SMS-varsler (for bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte bestillinger) og SMS-markedsføringstilbud. Det vil ikke bli sendt mer enn 6 tekstmeldinger per måned. Du erkjenner at ditt samtykke ikke er en kjøpsbetingelse.

Hvis du vil avslutte abonnementet på tekstmarkedsføringsmeldinger og -varsler, kan du svare STOPP på alle mobilmeldinger vi sender deg, eller bruke avmeldingslenken i en av meldingene våre. Du er innforstått med og godtar at alternative metoder for å melde deg av, for eksempel ved å bruke andre ord eller forespørsler, ikke anses som rimelige metoder for å melde deg av. Meldings- og datapriser kan tilkomme.

Hvis du har spørsmål, kan du sende en tekstmelding til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. For å melde deg av, følg prosedyrene som er nevnt ovenfor.


OFFENTLIGGÖRANDE AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vi kan utlevere personopplysningene dine til tredjeparter som hjelper oss med å bruke personopplysningene dine som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

I tillegg kan vi utlevere personopplysningene dine for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å beskytte rettighetene våre på annen måte.


ATFERDSBASERT ANNONSERING

Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke undervisningssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du reservere deg mot noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliances reservasjonsportal på http://optout.aboutads.info/.

IKKE SPOR

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets praksis for datainnsamling og -bruk når vi ser et "Do Not Track"-signal fra nettleseren din.


DINE RETTIGHETER

Hvis du befinner deg i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg, og til å be om at personopplysningene dine korrigeres, oppdateres eller slettes. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvis du befinner deg i Europa, gjør vi også oppmerksom på at vi behandler opplysningene dine for å oppfylle kontrakter med deg (f.eks. hvis du legger inn en bestilling via nettstedet) eller for å ivareta våre legitime forretningsinteresser som beskrevet ovenfor. Vær oppmerksom på at opplysningene dine kan bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

OPPBEVARING AV OPPLYSNINGER

Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din i våre arkiver, med mindre du ber om at disse opplysningene slettes.


ENDRINGER

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

MINDREÅRIGE

Nettstedet er ikke beregnet på personer under 17 år.


KONTAKT

Hvis du ønsker mer informasjon om vår personvernpraksis, har spørsmål eller ønsker å klage, kan du kontakte oss via e-post på service@meerbest.com.

Vilkår for SMS-markedsføring:

Vi bruker en SMS-plattform som er underlagt følgende vilkår og betingelser. Ved å registrere deg for SMS-markedsføring og -varsler godtar du disse vilkårene.

Ved å oppgi mobilnummeret ditt i kassen og starte et kjøp, registrere deg via vårt registreringsskjema eller ved å bruke et søkeord, gir du ditt samtykke til å motta SMS-varsler (for bestillingen din, inkludert påminnelser om avbrutte bestillinger) og SMS-markedsføringstilbud fra oss. Du er innforstått med at samtykke ikke er en betingelse for å foreta et kjøp.

Mobilnummeret ditt, navnet ditt og kjøpsinformasjonen din vil bli delt med leverandøren av SMS-plattformen vår, "SMSBump Inc", et selskap basert i Sofia, Bulgaria, EU. Disse opplysningene vil bli brukt til å sende deg målrettede markedsføringsmeldinger og varsler. Når du sender tekstmeldinger, vil mobilnummeret ditt bli overført til en SMS-operatør for å sikre levering av meldinger.


Du kan melde deg av markedsførings-SMS og -varsler ved å svare STOPP på alle mobilmeldinger vi sender, eller ved å bruke avmeldingslenken i en av meldingene våre. Du er innforstått med og samtykker i at alternative metoder for å avslutte abonnementet, for eksempel ved å bruke andre ord eller forespørsler, ikke anses som en rimelig metode for å avslutte abonnementet. Kostnader for meldinger og datatrafikk kan påløpe.

Hvis du har spørsmål, kan du sende en SMS med teksten "HJELP" til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. For å avslutte abonnementet, følg de tidligere nevnte prosedyrene.

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter kan det være nødvendig å overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsopplysninger til Klarna i kassen. Dette gjør det mulig for Klarna å vurdere om du er kvalifisert for deres betalingsmåter og å tilpasse disse betalingsmåtene for deg. Dine overførte personopplysninger vil bli behandlet i samsvar med Klarnas personvernerklæring.